Κυνηγώντας το Χρυσό Κάστανο!

Φθινόπωρο. Ιδανική εποχή για να γνωρίσετε τη φύση μέσα από δραστηριότητες, μαζί με τα παιδιά σας φυσικά. Γι’αυτό το Σαββατοκύριακο (24-25 Οκτωβρίου) η πρόταση της Kids Adventure περιλαμβάνει πεζοπορία στον Πάρνωνα σε υψόμετρο 950 μέτρων – μην αγχώνεστε, το επίπεδο δυσκολίας είναι μέτριο και δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία. Το πιο δελεαστικό όμως δεν σας το είπαμε ακόμα. Δεν πρόκειται για απλή πεζοπορία αλλά για το κυνήγι του Χρυσού Κάστανου!

Πού; Σε ένα μαγικό δάσος με καστανιές όπου θα πρέπει να ψάξετε ανάμεσα σε εκατομμύρια κάστανα για να βρείτε το ένα και μοναδικό χρυσό καστανό…

Με επίκεντρο ένα από τα πιο όμορφα ορεινά χωριά του Πάρνωνα, τις πανέμορφες Καρυές (γι’αυτό το μέρος σας ετοιμάζουμε σύντομα αφιέρωμα), θα γευτείτε τοπικά εδέσματα, ενώ σας περιμένουν δραστηριότητες  όλο το διήμερο, όπως γυμναστική στη φύση κ.α.

Το κόστος της συμμετοχής για τη δραστηριότητα είναι 40 ευρώ ανά τριμελή οικογένεια για το διήμερο και για κάθε επιπλέον παιδί υπάρχει επιβάρυνση 5 ευρώ. Η συμμετοχή στο συγκεκριμένο πρόγραμμα περιλαμβάνει :

  • Αμοιβές πιστοποιημένων εκπαιδευτών
  • Συμμετοχή στη δραστηριότητα
  • Εξοπλισμό και φαρμακείο
  • Αστική ευθύνη Εταιρείας
  • Αναμνηστικά Συμμετοχής


Tip : Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το δικό σας μεταφορικό μέσο μέχρι το σημείο συνάντησης. Ωστόσο, κατόπιν συνεννόησης, υπάρχει η δυνατότητα για χρήση οχήματος της εταιρείας.

Τρόπος εγγραφής : Τηλεφωνικά  2111110795