Παιχνίδια στο ξέφωτο

Εκμεταλλευτείτε τον καλό καιρό που μας συντροφεύει ακόμη και τις πρώτες μέρες του Οκτωβρίου και δώστε στα παιδιά σας την ευκαιρία να γνωρίσουν και να αγαπήσουν τα δάση. Στη μέση της εβδομάδας, τη στιγμή που οι περισσότεροι γονείς αισθάνονται έντονη την ανάγκη να πάρουν μία ανάσα από το πιεστικό πρόγραμμα στη δουλειά και τα σχολεία, η ομάδα Πολύχρωμη Σπείρα σάς καλεί στο δάσος Καισαριανής, σε ένα πλάτωμα με πελώρια δέντρα, για Παιχνίδια στο Ξέφωτο.

Αυτή την Τετάρτη, 7 του μήνα, τα παιδιά θα μπορέσουν να γνωρίσουν τη φύση από κοντά, να μιμηθούν τη ζωή στο δάσος μέσα από το θεατρικό παιχνίδι και να παίξουν με τα βελανίδια. Και επειδή θα μας ρωτήσετε για τους γονείς, σπεύδουμε να σας πούμε ότι τους περιμένουν στρωμένες κουβερτούλες και χαμηλά ξύλινα τραπεζάκια για να ακουμπήσουν εδέσματα και λιχουδιές που φέρνουν από το σπίτι αλλά και δροσερούς χυμούς φρούτων.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4-8 ετών και η διάρκειά του είναι περίπου μιάμιση ώρα (16:45-18:15), ενώ για προληπτικούς λόγους στο γκρουπ μπορούν να συμμετάσχουν μέχρι εννιά παιδιά μαζί με τους γονείς τους με το κόστος να είναι 10 ευρώ για τα παιδιά και 5 ευρώ για τους ενήλικες. Για να κάνετε κράτηση θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία στη φόρμα εγγραφής που θα βρείτε στην ιστοσελίδα της ομάδας και εντός 24 ωρών θα λάβετε με email ή sms την επιβεβαίωση της συμμετοχής σας.

Tip : H μάσκα σε ενήλικες συνοδούς και παιδιά είναι προαιρετική.