Νέα ακτοπλοϊκά δρομολόγια στα Δωδεκάνησα

Η Αστυπάλαια εντυπωσιάζει κάθε επισκέπτη με τη γαλήνια ομορφιά της καταμεσής του Αιγαίου. Από τους φιλόξενους κατοίκους, το Κάστρο, τη Χώρα, τον Πέρα Γιαλό, τις γαλάζιες παραλίες και τα ανθοστόλιστα γραφικά σοκάκια μέχρι τα ταβερνάκια και τα μπαράκια, είναι σίγουρο πως πάντα θα έχετε έναν καλό λόγο να την επισκεφθείτε!

Τώρα, μάλιστα, η σύνδεση με τα υπόλοιπα Δωδεκάνησα γίνεται τακτική. Συγκεκριμένα, το ταχύπλοο Dodekanisos Pride αναχωρεί για την Αστυπάλαια στις 08.00 το πρωί από το λιμάνι Κολόνα Ρόδου κάθε Tετάρτη, με ενδιάμεσα λιμάνια τη Χάλκη, την Τήλο, τη Νίσυρο και την Κω, ενώ κάθε Σάββατο αναχωρεί στις 08.00 από το Πυθαγόρειο Σάμου με ενδιάμεσα λιμάνια το Αγαθονήσι, τους Αρκιούς, την Πάτμο, τους Λειψούς, τη Λέρο, την Κάλυμνο και την Κω.

Επίσης, κάθε Σάββατο μπορείτε να ταξιδέψετε στην Αστυπάλαια από τη Ρόδο και τη Σύμη με ανταπόκριση από το νησί της Κω.

Και το Καστελόριζο όμως έρχεται πιο κοντά στα υπόλοιπα νησιά, καθώς κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη πραγματοποιούνται δρομολόγια από τη Ρόδο προς το ακριτικό νησί.

Ειδικά για τον Μάιο υπάρχουν τα Low Fare Deals που σας δίνουν την ευκαιρία να απολαύσετε μονοήμερες αποδράσεις στο ακριτικό νησί κάθε Τετάρτη, μόνο με 39 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, καλέστε στο 22410-70590.